DIENSTEN

TRENDpresentaties

De toekomst staat zeker nog niet vast, maar er zijn al signalen die de verschuivingen van de toekomst onthullen. In een beeldende en inspirerende trendpresentatie geeft Meet the Future je dat inkijkje. Dat kan specifiek gericht op jouw organisatievraag of branche, maar ook als aftrap op jouw event om de bezoekers te inspireren.

TRENDonderzoek

Twijfel je aan je bestaansrecht, weet je niet precies welke koers je moet of wilt varen? Meet the Future kan voor jouw branche of voor jouw specifieke bedrijfsvraag een uitvoerig onderzoek doen. De resultaten worden in een beeldende trendpresentatie, rapport of workshop gegoten. Hierna ga je met duidelijke handvatten zelf aan de slag met de toekomst van jouw organisatie.

TRENDworkshops

Great trend, now what?
Na een trendpresentatie is het goed om met de trends en inspiratie aan de slag te gaan. Wat betekent dit voor onze organisatie en hoe gaan we dat in de toekomst inzetten. Wat is de belangrijkste trend om rekening mee te houden. Zelf bezig zijn met de toekomst d.m.v. een speciaal aangepaste workshop.

TRENDlezing

Een gastles of -lezing. Meet the Future kan studenten of jouw medewerkers leren wat trends zijn. We nemen een kijkje in de wereld van trendonderzoek en leren waarom trends nuttig zijn. Een interactief en inspirerend programma. Misschien inspireert dit tot het kiezen van een nieuwe carièrre of helpt het studenten inzien hoe belangrijk trends zijn in de branche waar zij gaan werken.

TRENDabonnement

Periodiek op de hoogte gebracht worden van de trends die jouw organisatie raken. Laagdrempelig, beeldend en altijd inspirerend. Door deze updates blijf je gedurende het hele jaar op de hoogte en kun je zelf de nodige stappen zetten om relevant te blijven. Dit abonnement wordt op maat gemaakt.

TRENDwebinars

Weet jij welke ontwikkelingen invloed hebben op je organisatie? En wil je bijblijven, zonder dat het je heel veel tijd kost? Dan heeft Meet de Future iets nieuws voor je: TRENDwebinars.

Meet the Future verzamelt en clustert de belangrijkste trends voor de toekomst. In een beeldend en inspirerend webinar hoor en zie je wat er rondom jouw organisatie gaat gebeuren. En je kunt meedoen vanaf iedere plek op de wereld.  
In een uurtje weet je waar je aan toe bent. Zo houd je tijd over en duik je meteen jouw relevante toekomst in.