WORKSHOPS

DIT MAG JE VERWACHTEN BIJ ONZE WORKSHOPS

03Relevant & op maat
Alle workshops zijn op maat en worden speciaal op jouw organisatievraag aangepast.
03Vol inspiratie
Elke workshop zit bomvol inspiratie. Uiteraard ga je zelf met al die nieuwe ideeën aan de slag!
03Direct resultaat
Je loopt weg met nieuwe inzichten en je bent klaar om zelf aan de slag te gaan met al die toekomstkansen.
TREND BASICS
BEGIN BIJ HET BEGIN
Deze workshop start met een trendpresentatie waarin uitgelegd wordt wat mega-, macro- en microtrends zijn. Welke trends hebben nu veel invloed op ons leven of op ons werk en welke relaties zijn er tussen al die trends. Daarna gaan we aan de slag met de trends die voor deze bijeenkomst het belangrijkst zijn. We filteren in meerdere opdrachten naar de allerbelangrijkste en die bespreken we samen!

TREND NEXT

NEXT LEVEL

Wil je in de toekomst rekening houden met de relevante trends voor jouw organisatie, dan is het goed om na een trendpresentatie zelf aan de slag te gaan. Tijdens deze speciaal op maat gemaakte workshop gaan we toekomstscenario’s maken. Er zullen gewenste en ongewenste toekomsten tussen zitten. En hoe werk je naar die gewenste toekomst toe en zorg je dat de kans op die ongewenste toekomst zo klein mogelijk wordt.
MIND MAPPEN
WORKSHOP
Mind mappen is een hele fijne manier om al je gedachten en ideeën te ordenen. Als team is het goed om samen eenzelfde methode te hanteren en zo gestructureerd aan doelen te werken. Na een verrassende kennismaking gaan we aan de slag met meerdere onderwerpen die jullie als team visueel willen maken. Na afloop kunnen jullie zelf wanneer het nodig is een mind map meeting organiseren binnen het team.

Heb je vragen of wil je een keer kennismaken? Laat het me weten!

Je mag me altijd mailen, bellen of appen!

1 + 4 =

 

Meet the Future
Melanie van Polen
+31 (0)6 54 29 09 54
melanie@meetthefuture.nl