TRENDwebinar: Neem een efficiënt kijkje in jouw toekomst.

Weet jij welke ontwikkelingen invloed hebben op je organisatie? En wil je bijblijven, zonder dat het je heel veel tijd kost? Dan heeft Meet the Future iets nieuws voor je:

Op donderdag 30 januari om 10.00 uur begint ons allereerste TRENDwebinar. Het eerste, omdat het de start is van een hele serie.

Een TRENDwebinar?

Ja, een TRENDwebinar. Meet the Future verzamelt en clustert de belangrijkste trends voor de toekomst. In een beeldend en inspirerend webinar hoor en zie je wat er rondom jouw organisatie gaat gebeuren. En je kunt meedoen vanaf iedere plek op de wereld. In een uurtje weet je waar je aan toe bent. Zo houd je tijd over en duik je meteen jouw relevante toekomst in.

 
Wat mag je verwachten?

  • Een beeldend webinar. Je hoort, ziet en ervaart de toekomst.
  • Een kleine groep. Hierdoor houden we de kwaliteit hoog.
  • Interactie. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen. In de openbare chat leren we van elkaar.
  • Inspiratie. Het TRENDwebinar inspireert je om zelf aan de slag te gaan met de trends die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

Het TRENDwebinar van 30 januari: Next Nature. Duurzaamheid als succesfactor

In het eerste TRENDwebinar draait alles om duurzaamheid. Je kunt je organisatie op een hele gave manier duurzamer maken. En toch de kwaliteit blijven bieden die je klanten verwachten. Hoe? In het webinar zie je aansprekende en inspirerende voorbeelden uit verschillende landen en branches. Ik beloof je dat het je de energie geeft om er zelf mee aan de slag te gaan!
Uiteraard nemen we ook een kijkje in de toekomst: wat gebeurt er nu al op het gebied van duurzaamheid? En wat zit eraan te komen?

 

Wil jij bij het allereerste TRENDwebinar zijn? Schrijf je dan snel in, want het aantal plekken is beperkt!

Via deze link lees je alle details en reserveer je jouw plek op het TRENDwebinar.

Vragen? Mail me of neem contact op via (06) 54 29 09 54.

Let’s meet in the future,
Melanie van Polen