dit ben ik…

…tijdens het spotten van trends in Milaan bij de Waste No More installatie van Eileen Fisher.

Ik ben Melanie van Polen, de drijvende kracht achter trendbureau Meet the Future.

Ik ben gespecialiseerd in het onderzoeken van de toekomst op het gebied van mens, natuur en technologie. Ik doe onderzoek naar de vroege veranderingen in de samenleving: waarom gedragen we ons nu anders dan vroeger, waarom kopen we andere producten en welke gevolgen heeft dat. Door goed naar die verschuivingen te kijken kan ik mogelijke toekomsten schetsen en laten zien wat dat jou als organisatie kan brengen, hoe kun je daarop inspelen. Daarmee weet jij waar de samenleving, en dus jouw klant, behoefte aan heeft!

Het lijkt me geweldig om jou op weg te helpen! Dat doe ik door het geven van een beeldende en inspirerende trendpresentatie die ik uiteraard aanpas aan jouw doel. Maar neem ook een kijkje bij de online trendupdate die helemaal in het teken staat van de Dutch Design Week 2022 en laat mij je bijpraten. Of stuur me gewoon een berichtje, dan kijken we, uiteraard vrijblijvend, naar de mogelijkheden!

Want in een wereld die razendsnel veranderd kan ik je helpen om de juiste richting te geven aan je toekomststrategieën en echt te weten wat jouw klant wilt.

Let’s meet in the future,

Melanie