Credit: TrendConnection

Twaalf visies op de gevolgen van corona in één trendrapport

 
Post Corona Trendrapport

Het ‘Post Corona Trendrapport’ is uit! In het trendrapport twaalf visies op de gevolgen van de coronacrisis. Ook Meet the Future heeft een bijdrage mogen leveren aan dit mooie initiatief van TrendConnection.

Trendkennis is belangrijk in het coronatijdperk. Welke kant moet je op als bedrijf om te overleven in de 1,5 meter samenleving? Wat kun je op korte termijn doen? Wat moet je nu al weten voor de langere termijn? Dit gratis trendrapport geeft hierop antwoorden.

 
Twaalf visies

Het rapport verkondigt niet een eensluidende visie. Er is immers niet maar één toekomst. Het is opgebouwd uit de bijdragen van experts uit diverse vakgebieden, elk met hun eigen manier van werken met trends. 

De bijdragen beslaan diverse onderwerpen: van de rol van bloemen tot de kapotte voortgangsmachine van de maatschappij; van de (on)mogelijkheid van social distancing in India tot nieuwe behoeftes in wonen die aan het licht komen door de lockdown. Ook hebben de artikelen verschillende tijdshorizons: van analytische beschrijvingen in het nu tot meer abstracte beschouwingen over de wereld waarin we gaan leven post corona.

Is alles voor iedereen interessant? Mogelijk niet. Afhankelijk van jouw werkveld en manier van denken zal de ene bijdrage meer in jouw hoofd aan de gang zetten dan de andere. Daarom is dit trendrapport ook opgezet als een magazine: om vrijelijk in te bladeren en datgene eruit te pikken wat relevant is.

Interesse of gewoon nieuwsgierig? Download het gratis trendrapport.

Heb je belangstelling naar een trendanalyse gericht op jouw eigen branche of ben je geïnteresseerd hoe een bepaalde trend ingezet kan worden binnen jouw organisatie?

Kijk hier hoe Meet the Future je kan helpen om relevant te blijven, ook na deze coronacrisis!

Vragen? Mail me of neem contact op via (06) 54 29 09 54.

Let’s meet in the future,
Melanie van Polen